
Hos KEN STORKØKKEN har vi æren af at have en energisk og inspirerende inspirationskok som en af del af teamet. Liselotte er fuld af gode idéer og kreative tanker til nye arrangementer og tiltag!
Liselotte er især kendt fra sit virke i kantinebranchen, og har f.eks. udmærket sig som køkkenchef ved Cheval Blanc og BDO, hvor hun i 2014 blev kåret som klar favorit og vinder af Kantineprisen. Liselotte vandt prisen for sit engagement og den måde hun altid har smagsoplevelsen i fokus og er enestående til at få en mening med i maden!
Liselotte tager maden og madlavningen seriøst helt ned i detaljen, og du kan derfor eksempelvis støde på Liselotte i skoven, hvor hun leder efter friske bær og vilde urter, som kan bruges i madlavningen. Det er dog ikke kun skoven, der kan bruges som fødevarelager! Liselotte har nemlig sammen med sin kollega, Anita Dietz Lykkegaard, skrevet bogen ’TANG’, hvor de går helt tæt på tang og dens funktioner for madlavning og sund ernæring.
Netop denne inspiration og kreativitet tager Liselotte med sig i sit virke ved KEN STORKØKKEN, hvor hun bruger sit engagement til at sprede sine budskaber og dele ud af sin store erfaring. Vi er derfor glade for, at Liselotte står i spidsen for de fleste af de mange inspirerende arrangementer, der bliver holdt hos os.
Skulle du have nogle spørgsmål, kan du skrive til Liselotte på lga@kenstorkoekken.dk eller ringe på tlf. 21 67 18 89.