Deltag selv i tilberedningen af forskellige retter ved Martin Vestergaard Sørensen.
KEN STORKØKKEN byder velkommen til en inspirerende og lærerig arbejdsdag i køkkenet.
Martin er kok hos HOUNÖ. Han kom til HOUNÖ i 2015 fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus. Her var han og resten af kokketeamet med til at bringe en Michelin-stjerne til restauranten.
Martin har mange års erfaring med ovntilberedning, hvilket vil komme dig til gode; han er altid parat til at hjælpe og svare på spørgsmål om HOUNÖ og ovntilberedning. Han vil udvide din horisont mht. hvad, der kan laves i en ovn – og give dig inspiration til, hvordan ovntilberedning kan lette hverdagen i dit køkken.
Vi glæder os til at se dig! Tilmeld dig her på vores tilmeldingsside.
Arrangement: HOUNÖ kokkeskole
Dato: 28. august 2018
Tid: 10.00 - 15.00
Sted: KEN STORKØKKEN,
Runetoften 15-17, 8210 Aarhus V
Tilmeldingsfrist: 22. august
Deltagergebyr: Gratis for 2 kursister fra samme køkken, herefter er prisen kr. 995,- pr. person.
Ved spørgsmål, kontakt:
Liselotte Kira Gregers Andersen
lga@kenstorkoekken.dk