Scandic Hotel - Kødbyen
”Scandic Hotel i Kødbyen skulle have et helt særligt udtryk, som kunne passe ind i Kødbyens historie. Det var derfor afgørende for os at finde en samarbejdspartner, som kunne hjælpe os med at skabe dette udtryk. Valget faldt på KEN STORKØKKEN, som virkelig formåede at sætte sig ind i, hvordan vi bedst muligt kunne dekorere såvel restauranten som konferencelokalet med flot og stilfuldt isenkram”
Thomas Gøtterup Larsen, F & B Manager, Scandic Hotel Kødbyen
Bar/Restaurant
ACQUA vandglas i lilla farve
Bistro peber + saltkværn
Steakkniv m. træskaft og grillskær
Et samarbejde baseret på klare ønsker og bevidste valg med fokus på enkelthed og inspiration
Scandic Kødbyen
Scandic Kødbyen er et nyåbnet hotel i København lige i midten af kunstneriske og gastronomiske seværdigheder i Kødbyen på Vesterbro. Kødbyen er et af Københavns mest populære steder at befærde sig, og derfor er dette hotel et hotel med plads til forskelligheder. Derfor var der også behov for inventar, der kunne afspejle denne alsidighed.
Leverandør på alt Isenkram til et alsidigt hotel
Hos KEN STORKØKKEN har vi ikke blot et stort udvalg af isenkram, herunder porcelæn og bestik, vi har også i mange år solgt vores isenkram til utallige restauranter, kantiner og køkkener. Dette har skabt en stor ekspertise inden for området. Derfor kan vi hurtigt sætte os i vores respektive kunders sted, således vi finder det isenkram, der passer til lige netop deres behov. Dette var, hvad Scandic Kødbyen efterspurgte, og hvad vi kunne imødekomme.
Fire koncepter med fokus på kvalitet, look og pris
Samarbejdet med Scandic Kødbyen begyndte, da vi hos KEN STORKØKKEN blev inviteret til en workshop in-house på hotellet. Invitationen til workshoppen indeholdte nogle enkelte, dog varierende krav og ønsker til porcelæn og bestik, da hotellets plads til forskellighed gerne skulle afspejles hele vejen rundt. Med disse krav in menté valgte vi hos KEN STORKØKKEN at fokusere på at inspirere. ”Vi ønskede at fortælle en historie, som repræsenterede Kødbyens ånd”, fortæller projektkonsulent Randi Brink Knudsen, som er hotel Scandics kontaktperson hos KEN STORKØKKEN. Randi ligger dog heller ikke skjul på, at denne tilgang krævede teamwork. Med inspiration som tilgang til workshoppen, udarbejdede KEN STORKØKKEN blandt andet menukort af koskind med respekt for Kødbyens rå udtryk og lavede et tyr-stempel, således burgerbollerne kunne få et tyr-aftryk, som repræsenterede det gamle Kvægtorv på Vesterbro.
Det kreative materiale blev repræsenteret til workshoppen inden for fire forskellige koncepter: Restauranten, Morgenbuffeten, Banket & konference, samt Hotelværelset. Dertil havde vi til hvert koncept bevidst udvalgt porcelæn og bestik, som vi mente ville passe Scandic hotellet inden for både look og pris. En tilgang der både faldt i hotellets smag og imponerede den øverste ledelse: ”KEN STORKØKKEN gav os noget at tænke over”, hvilket startede et velfungerende og tæt samarbejde.
Derfor vil du hos Scandic Kødbyen møde det hvide, klassiske og stilfulde look, som altid kan bruges i banket og konference-sammenhænge, hvorimod restauranten vil bære præg af en mere blød og kreativ anretning, hvor porcelæn i forskellige farver og stilarter er sammensat, og hvor kniven med lethed skærer den møre bøf.
Leder du efter en samarbejdspartner med sans for kreativ tænkning kombineret med kvalitet?
Kunne du også tænke dig en samarbejdspartner, der sætter sig ind i dine behov og ikke går på kompromis med kreativiteten og kvaliteten? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores isenkramkonsulenter. De kan fortælle dig mere om vores store udvalg af isenkram og vores muligheder for at lave en sammensætning, der passer lige netop dig og dit behov. Du finder dem her.