Tivoli Hotel & Congress Center
”Vi har også brugt KEN STORKØKKENs ekspertise ved beregninger omkring kurvegennemstrømning, vand- og energiforbrug, det spiller jo også en rolle […] Det er altafgørende, at konsulenterne som i KEN STORKØKKEN har forståelse for kundens behov og har et omfattende produktkendskab.”
Thorbjørn Scott Moy, Executive Chef, Tivoli Hotel & Congress Center
Facaden på det stilfulde hotel
Opvasken
Fleksibilitet i opbevaringen
Flow i opvasken
Et fleksibelt køkken og et godt opvaskeflow
Et stilfuldt hotel
Tivoli Hotel & Congress Center er en af del af Arp-Hansen Hotel Group. Besøger du stedet, vil du møde et spektakulært og stilfuldt hotel med luksusfaciliteter i København. Hotellet er også ideelt, hvis du vil holde arrangementer, da det er et af de steder, som kan håndtere allerflest gæster. Den store kapacitet gør det særligt vigtigt med et funktionelt køkken, og her kommer KEN STORKØKKEN ind i billedet.
Effektive køkkenprocesser og opbevaring
Skal du kunne lave kvalitetsmad til mange mennesker, så er et godt indrettet køkken en forudsætning. Derfor har KEN STORKØKKEN i indretningen af køkkenet haft fokus på at skabe en indretning, der sikrer effektivitet. Det er blandt andet sket med et transportbånd til tallerkenanretninger, men også gennem valg af de rigtige maskiner. Et godt eksempel på det er MKN-ovne, som særligt har sin kvalitet i de mange indstillingsmuligheder. Disse muligheder gør, at maden i høj grad kan passe sig selv, hvilket frigiver personalets hænder til andre opgaver. Et andet meget vigtigt element er opbevaring. Her har Tivoli Hotel & Congress Center valgt at indrette fleksibelt, og de har især gjort brug af CAMBRO-reoler, som kan bygges op efter det nuværende behov. De har derudover flere transportvogne til tallerkner og bestik, der gør det muligt at flytte rundt og sikrer, at indretningen altid er mest optimal.
Opvaskeflow
En anden ting, der er alfa omega for at kunne køre et effektivt køkken, er et godt opvaskeflow. Også her har der været fokus på mobilindretning, og Tivoli Hotel & Congress Center har mange reoler, trolleyer, vogne og stativer på hjul. På den måde kan opvasken indrettes forskelligt hver dag, alt efter hvor mange eller hvor få, der er indkaldt på arbejde. KEN STORKØKKEN har i opbygningen af opvasken også hjulpet med beregninger omkring kurvegennemstrømning, vand- og energiforbrug. Valget af opvaskemaskine er her faldet på en MEIKO tunnelopvaskemaskine, som har vist sig at være yderst effektiv: ”MEIKO tunnelopvaskemaskinen fra KEN STORKØKKEN er mere effektiv, den larmer mindre, bruger mindre vand og energi, hvilket også har betydet, at håndteringen af opvasken er blevet mere effektiv, ” siger Thorbjørn Scott Moy.
Besparelse på hele 70% af forbruget
"Da vores ene kogebord gik i stykker, valgte vi at udskifte det med et induktionskogebord fra NORQI. Med hjælp fra Fang Fråserne har vi herefter målt strømbesparelsen over en længere periode. Og vi kan konstatere, at vi nu sparer mere end 70% af vores forbrug. Lidt overraskende synes jeg. Men godt for både miljø og økonomi" - Christian Tobias Schultz, Køkkenchef, Tivoli Hotel.
Skal vi finde det rigtige til dit behov?
Der findes helt sikkert også elementer, der kunne indrettes smartere i dit køkken. Kontakt en af vores konsulenter, og find ud af hvad.
Vil du have optimeret opvasken kan du også tilmelde dig vores opvaskeakademi, hvor du lærer, hvordan du skaber det rigtige flow i din opvask. Kurset afholdes løbende, se her, hvornår det næste bliver afholdt.