Events og inspiration
Hos KEN STORKØKKEN vil vi rigtig gerne inspirere og give jer muligheden for at blive inviteret indenfor i vores inspirationshuse i aarhus og København til lærerige events med en masse forskellige temaer.
Glæd jer til efteråret hos KEN STORKØKKEN. Vi har store planer om at fylde denne sæson med inspirerende events og gastronomiske oplevelser! Kom og oplev blandt andre Jack Cramer, Nikolaj Møller og Kokken På Kanten. Hold øje med vores hjemmeside for nye datoer, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være blandt de første til at få mere information om vores spændende efterårsevents. Vi ses snart!
Hos KEN STORKØKKEN præsenterer vi et bredt udvalg af inspirerende events - tiltænkt alle segmenter af den danske køkken branche. Vores events afholdes i vores inspirationshuse i både Aarhus og København, men kan også ved særlige lejligheder afholdes hos vores samarbejdspartnere eller tredjepart. For mere information herom, kontakt vores marketingchef Betina Koldby. Vi afholder blandt andet events i samarbejde med vores gode venner af huset fx Jack Cramer, Rasmus Bredahl, Wassim Hallal og mange andre. Alle events kan findes på siden her, hvor der ligeledes vil findes en kort beskrivelse af, hvad man som deltager kan forvente sig af eventet.
Se mere HER
I takt med vores mange spændende events og temaer vil der løbende bliver udviklet og tilføjet nye opskrifter til siden. Opskrifterne kan omhandle alt fra veganske specialiteter som fx seitan, til alternative kilder til protein og tips til det perfekte brød fra vores samarbejdspartnere hos CBP. Vi udvikler os med vores branche, og denne side vil afspejle, hvad som rører sig på madscenen som et inspirerende samtidigt opslagsværk.
Se mere HER
Hos KEN STORKØKKEN vil vi meget gerne støtte op om de kommende generationer af kokke og catere. Det gør vi gennem et samarbejde med de tekniske skoler, hvor gastronomholdene besøger vores inspirationshuse til en dag med fri leg inden for et aftalt tema med konkurrencer og faglig sparring. Kokkeskolerne afholdes af vores inspirationskok eller af en af vores mange samarbejdspartnere fra den danske fødevarebranche.
Kontakt vores marketingchef HER
At etablere og drive et storkøkken eller restauration kan være en meget ressourcekrævende affære. Dette gør sig gældende hvad angår menneskelige ressourcer, men især også drifts- og anskaffelsesomkostninger. Når man anskaffer sig en ovn, kipgryde flexichef eller lignende, ser vi det som vores fremmeste opgave at hjælpe vores kunde med at få det optimale afkast ud af sin investering.
Kontakt en af vores distrikschefer HER