Bring it out
Efterspørger din virksomhed også at maden bliver serveret direkte på kontoret? Her er vores bud på praktiske løsninger i en tid, hvor "bring it out" er blevet ligeså hot som "grab and go".
Inspiration til servering
En alternativ løsning til servering af maden, vil være ved brug af portionsservering med låg. Dette vil både være godt rent hygiejnisk og ligeledes gøre det nemt at stable. Se vores bud på servering ved brug af bøtter, foldekasser og engangsservice her.
Hvis du ønsker mere inspiration til kreativ og alternativ servering, kan du ligeledes læse mere her.
Nye stålmadkasser
Ved brug af disse stål madkasser vil det være nemt og indbydende at lave portionsservering til afdelingerne.
Frigoverre skåle
Glasskål med plast låg. Materialet er BPA fri og godkendt til opvaskemaskine og mikroovn uden låg.
Engangsservice
Vi har også et dejligt sortiment indenfor engangsemballage, hvis tiden er knap, nu hvor mange nye rutiner banker på. Her har vi udvalgt et par produkter til inspiration, som på en gang er praktiske og med et lækkert look.
Foldekasser
Brug bl.a. foldekasserne til udbringning af maden. Kasserne præsenteres både flot, kan genbruges, stables, vaskes, er fødevaregodkendte, nemme at transportere og så kan de slås sammen, så de intet fylder. Ved brug af foldekasserne undgås spild af poser m.m. De større foldekasser kan bruges til at bringe portionsanretningerne nemt og sikkert rundt.
Udbringning til afdelinger
Der kan i takt med genåbning komme et større behov for udbringning af mad rundt i de forskellige afdelinger i de store kontorhuse. Det sætter måske krav til brug af andre produkter end dem der typisk bruges. Få bestillingerne nemt rundt i huset til de forskellige afdelinger ved brug af køreborde og vogne. Serveringen rundt på afdelingerne kan også betyde ekstra krav til afrydning og hygiejnen. Nedenfor ses ligeledes forslag til afrydningsvogne, som kan hjælpe til dette.
De store krav til hygiejnen gør film til en væsentlig spiller
Ved at foliere maden vil hygiejnen ligeledes være i top.
Servering på bakker og vogne
Ved at gøre brug af servering på bakker kan maden nemt transporteres i vores indstiksvogne, som efterfølgende kan bruges til afrydning.
Elegangt servering på afdelingen
Udbringning kan også ske fra vores konferencevogn. Vognen er nem at transportere i elevator og på gangen rundt i huset. Du kan anrette på de forskellige hylder – salat, brød, smoothie – lige hvad du ønsker. Og folk kan få samlet deres sæt og tage med på kontoret. Elegant løsning.
Varm udbringning
Efterspørges varmt mad kan det være en god ide med en transportboks. Transportboksen kan nemt placeres på et rullebord og du kan foretage serveringen herfra. Boksene er desuden utrolig nemme at rengøre efter service.
Til de følgende to madtransportbokse er det muligt, at tilkøbe andre farver låg til blandt andet at lette logistikken.
Kørebordene fra før kan ligeledes bruges til at transportere boksene.
Antibakteriel ta' tøj
Med det øgede fokus på hygiejne, vil det være en oplagt idé, at gøre brug af dette antibakterielle ta' tøj. Håndtagets materiale er lavet af PVS, som gør at bakterierne ikke trives og det derved kan kaldes for antibakteriel.
Overraskelser
Frisklavet og varm panini
Hvis dine gæster hungrer efter nærvær og oplevelser, som de plejer at få, når de kommer i kantinen, så kan du forkæle dem med panini, som du griller i afdelingen eller i kantinen. Recycle-glasset kan bruges til det grønne, f.eks. en salat til paninien.
En forkælelse
I en tid som denne er det også vigtigt, at vi forkæler vores medarbejdere lidt ekstra. Overrask med en is, lavet i forme fra det populære silikomart. Hvis du løsner dem fra formene og opbevarer dem i flade kondibøtter med vores frostelementer imellem (i en thermokasse), kan de sagtens holde sig frosne en hel frokost. Så kan du sprede glæde på kontorerne. Silikomartformene kan også bruges til mange andre ting, feks tunmousse, pateer og kager, da de kan tåle fra -60 til plus 230 grader.
Hygiejne
Selvfølgelig er det vigtigt at hygiejnen er i top når du serverer for dine gæster. Alt efter, hvor du arbejder kan der være forskellige krav til hygiejnen, men vi har selvfølgelig et bredt udvalg af både engangshandsker, mundbind og sprit. Vi kan også være behjælpelige med afstandsmarkering og transparente skillevægge. Du kan se et udpluk af vores udvalg ved at klikke her.
Hvis du har yderligere spørgsmål omkring denne del, så ring og tal med vores dygtige konsulent på området Christel på tlf. 87 411 443 eller mail cmc@kenstorkoekken.dk