🥖NEM SURDEJ 🥖
Ønsker du lækkert surdejsbagværk på en nem måde?
Sæt kryds i kalenderen, når HOUNÖ står klar i vores inspirationskøkken med gode råd og konkrete bud på, hvordan du kan producere lækkert bagværk med en “nem” surdej😋
Til eventet vil inspirationskokken Sébastien Monjoin demonstrere, hvor nemt det kan være at bage med surdej og hvor lækkert et resultat, man kan få. Vi vil undervejs smage på det sprøde bagværk🍞🥖
Lidt om kokken👩🏻🍳
Sébastien Monjoin er inspirations- og udviklingskok hos HOUNÖ. Han har sin faglige baggrund fra restaurant Thors Mølle i Aarhus, hvor han er udlært. Med erfaring indenfor kantinekøkkenet og fine dining har Sébastien omfattende viden som favner bredt.
Sébastien har i et års tid udforsket bagekunsten gennem sit arbejde ved et Micro bageri. Her har han prøvet kræfter med alt fra surdej til håndrullet croissanter🥐 Sébastien er halvt dansk og halvt fransk og har en særlig passion for fransk cuisine. Denne kærlighed til det franske køkken har ført ham til Bretagne i Frankrig, hvor han har boet og arbejdet i en årrække.