Perfekt kød – Hver gang!
KEN STORKØKKEN og Hounö inviterer til en inspirerende dag i vores inspirationskøkken, hvor vi dykker ned i kunsten at tilberede kød til perfektion. Uanset om du ønsker saftigt rosa oksekød, sprød og gylden kylling, eller mørt og smagfuldt pulled pork. Vi vil i samarbejde vise dig, hvordan du opnår perfekte resultater – hver gang
På dagen vil kokken Sébastien dele tips, teknikker og tricks til at mestre tilberedningen af forskellige typer kød og sikre, at smag og tekstur altid er i top. Lær at bruge ovnen optimalt som en ekstra kollega i køkkenet. Brug ovnen til at udnytte hele råvaren og undgå madspild.
Kom og bliv inspireret, få nye teknikker i baghånden, og oplev, hvordan du kan gøre tilberedningen af kød til en leg!
Lidt om kokken👩🏻🍳
Sébastien Monjoin er inspirations- og udviklingskok hos HOUNÖ. Han har sin faglige baggrund fra restaurant Thors Mølle i Aarhus, hvor han er udlært. Med erfaring indenfor kantinekøkkenet og fine dining har Sébastien omfattende viden som favner bredt.
Sébastien har i et års tid udforsket bagekunsten gennem sit arbejde ved et Micro bageri. Her har han prøvet kræfter med alt fra surdej til håndrullet croissanter🥐
Sébastien er halvt dansk og halvt fransk og har en særlig passion for fransk cuisine. Denne kærlighed til det franske køkken har ført ham til Bretagne i Frankrig, hvor han har boet og arbejdet i en årrække.