Saucer uden stress – Lær de nemme tricks til perfekte saucer!
KEN STORKØKKEN inviterer til en smagfuld dag i vores inspirationskøkken, hvor saucen er i centrum! Lær, hvordan du kan tilberede nemme og lækre saucer uden stress – uanset om de laves i gryden eller i ovnen. Fra en enkel allround-sauce, der passer til det meste, til en delikat fiskesauce og en imponerende ovnbagt bearnaise, får du masser af inspiration og praktiske teknikker til at løfte dine retter med den perfekte sauce.
Kokken Sébastien fra Hounö viser dig, hvordan du nemt kan skabe smagfulde saucer til enhver lejlighed, og du vil få tips til, hvordan du sparer tid og samtidig opnår fantastiske resultater, der imponerer dine gæster.
Kom og få styr på saucen! Oplev, hvordan du med enkle metoder kan tilberede velsmagende saucer til både hverdagsretter og festmiddage.
Lidt om kokken👩🏻🍳
Sébastien Monjoin er inspirations- og udviklingskok hos HOUNÖ. Han har sin faglige baggrund fra restaurant Thors Mølle i Aarhus, hvor han er udlært. Med erfaring indenfor kantinekøkkenet og fine dining har Sébastien omfattende viden som favner bredt.
Sébastien har i et års tid udforsket bagekunsten gennem sit arbejde ved et Micro bageri. Her har han prøvet kræfter med alt fra surdej til håndrullet croissanter🥐 Sébastien er halvt dansk og halvt fransk og har en særlig passion for fransk cuisine. Denne kærlighed til det franske køkken har ført ham til Bretagne i Frankrig, hvor han har boet og arbejdet i en årrække.