DE SYV KOSTRÅD – GODT FOR SUNDHED OG KLIMA
Bliv dus med de nye kostråd!
Igen bliver vi udfordret i kantinerne. Igen skal vi lære nyt. Men vi kan og vi vil!
Kom og smag på de nye kostråd med Kokken på kanten. Arrangementet vil bestå af seks serveringer, der går i dybden med de nye kostråd og refleksioner over, hvordan du kommer i mål i din kantine. Bælgfrugter, kødmængder, grønt og mejeri, råvarer, økonomi, kostråd - hvordan jonglerer vi det hele, så vi ender op med magiske smagsoplevelser og glade gæster?
Kom og vær med til en eftermiddag med SKØN mad, herligt selskab og masser af smil, mens du kan læne dig tilbage og suge til dig.
Kokken på kanten er kulinarisk fritænker og ekspert i skæve vinkler. Hun er forfatter til bøgerne ”Fremtidens køkken”, RÅT, din magiske vej til et mere bæredygtigt køkken” og sammen med Anita Dietz ”TANG, et hav af mad”. Endnu en kogebog er i støbeskeen og udkommer i efteråret 2025
Vi glæder os til at se dig hos KEN STORKØKKEN!