Kartofler til hverdag og fest – Nye måder at servere en klassiker!
KEN STORKØKKEN inviterer til en dag i vores inspirationskøkken, hvor vi sammen med Sébastien, udforsker kreative og moderne måder at tilberede kartofler på. Hvis du søger ny inspiration til de samme kogte kartofler og søger nye idéer til både hverdags- og festmåltider, er dette event noget for dig.
Fra sprøde ovnbagte varianter til lækre mos, gratiner og måske lidt mere utraditionelle tilberedninger – vi viser dig, hvordan kartoflen kan imponere på tallerkenen og tilføje både smag og variation til dit køkken. Få tips og teknikker, og oplev, hvordan du kan gøre denne alsidige råvare til en favorit blandt dine gæster.
Kom og lad dig inspirere til at give kartoflen et twist – perfekt til både hverdag og fest!
Lidt om kokken👩🏻🍳
Sébastien Monjoin er inspirations- og udviklingskok hos HOUNÖ. Han har sin faglige baggrund fra restaurant Thors Mølle i Aarhus, hvor han er udlært. Med erfaring indenfor kantinekøkkenet og fine dining har Sébastien omfattende viden som favner bredt.
Sébastien har i et års tid udforsket bagekunsten gennem sit arbejde ved et Micro bageri. Her har han prøvet kræfter med alt fra surdej til håndrullet croissanter🥐
Sébastien er halvt dansk og halvt fransk og har en særlig passion for fransk cuisine. Denne kærlighed til det franske køkken har ført ham til Bretagne i Frankrig, hvor han har boet og arbejdet i en årrække.