Forlæng LEVETIDEN på fritureolien og SPAR på energien
Med de transportable oliefiltersystemer fra VITO kan du spare op til 50 % af olien, du bruger til din friture. På under 5 minutter kan du få filtreret din olie og dermed øge kvaliteten af produkterne. Alle anvendte materialer anvendt hertil er fødevaresikret. Med et oliefiltersytem bidrager du til et sundere miljø, og samtidig sparer du tid og penge.
Tag fat i os og få rådgivning til dit setup på kenstorkoekken@kenstorkoekken.dk.
Fordele ved VITO oliefiltreringsfilter
Ved daglig brug fjerner VITO oliefiltreringsmaskinen madpartikler og kulstof fra din fritureolie. Stegning i ren og filtreret olie, vil resultere i et bedre smagende og flottere stegt produkt. Dine olieomkostninger vil blive reduceret, og der vil være mindre arbejdsbyrde på grund af færre skift af olie og rengøring.
-
Spar omkostninger. Du sparer op til 50% af dine olieomkostninger.
-
Optimal kvalitet. Du vil serviere optimale stegte produkter med 100% smag.
-
Mindre arbejdsbyrde. Du sparer meget tid på grund af færre olieskift og rengøring af din friture.
-
Miljøvenlig. Du bidrager til et sundt miljø og reducrerer dit CO2-aftryk.
Oliefiltrering gjort let
VITO oliefiltersystemer sparer op til 50% af dine olie omkostninger, blot ved at rense fritureolien. Efter 4:30 minutter er din olie ren ved hjælp af fuldautomatisk fritureoliefiltrering. VITO maskinen behøver ingen opsyn og tilbyder den højeste arbejdssikkerhed, da der ikke er brug for direkte kontakt med frituren og olien.
Olie filtrering bliver aldrig nemmere end med VITO
Rengøring forlænger levetiden på fritureolien og sparer på energien
Rengør altid friturekaret og varmelegemet grundigt. Jo renere, jo længere holder olien og der opnås et lavere energiforbrug. Rengøring klares nemt med rengøringstabs, og vi anbefaler, at det gøres 1 gang månedligt.
Sikker, hurtig og effektiv friturerengøring
En ordentlig rengjort frituregryde fører til bedre smag, bedre hygiejne, billigere og hurtige olieskift, færre omkostninger mht. reservedele (varmeelementer), mindre energi forbrug og mindsker risikoen for køkkenbrande.