DTU
Køkkenchef opnåede stor energibesparelse: ”Det var smertefrit”
Alle elementer af ressource-optimering er relevante at arbejde med i ønsket om at gå forrest i bestræbelserne på at mindske CO2-udledningen i kantinedrift. I samarbejde med energiprojektet Fang Fråserne har fem af DTU’s kantiner med nogle få, små justeringer reduceret deres energiforbrug betragteligt.
"Jeg synes, at det er enormt inspirerende, og jeg tænker, at det kan overføres til andre områder, hvor man, hvis man ændrer adfærd, virkelig kan opnå resultater, uden at det skaber benspænd i hverdagen. Det har været smertefrit. Det overblik, vi fik omkring strømforbruget på de enkelte maskiner i vores køkken, gjorde os i stand til at arbejde med vores tænde- og slukketider."
Udtalelse fra:
Annemette Bock, Køkkenchef, DTU Lyngby Campus
Læs hele artiklen hos DTU her.
Læs mere om, hvordan DTU Risø-kantinen har arbejdet med at optimere ressourceforbruget i kantinedriften her.
Skal vi hjælpe dig i gang med Energibesparelserne?
Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores energikonsulenter,
Martin Armand
på tlf.: 25 16 70 28
Lars Janke
på tlf.: 40 54 04 40