
Sådan kortlægger vi energiforbruget, så I kan sparre penge
og blive et grønnere køkken for miljøet
De 4 faser vi skal igennem sammen:
1. Første måleperiode (Baseline):
Vores særligt udviklede måleudstyr fra FlexMeter installeres. Det vil måle jeres energiforbrug meget detaljeret i 14 dage. Det får de værste fråsere frem i lyset, og giver os samtidig et udgangspunkt for de videre anbefalinger og målinger.
2. Forslag til adfærdsændringer:
Vores energikonsulent kommer forbi og gennemgår den første måling med dig og evt. dine medarbejdere. Et ”kick off” til den anden måleperiode. I får her en række konkrete forslag til, hvor I ved at ændre adfærd kan hente hurtige energibesparelser. Endvidere anbringes i køkkenet en tablet, hvor I kan følge med i jeres aktuelle energiforbrug på de enkelte køkkenmaskiner.
3. Anden måleperiode (Ny adfærd):
Vi måler igen jeres energiforbrug i 14 dage – nu med de aftalte adfærdsændringer implementeret.
4. Energirapport:
Efter den nye måling analyserer vi tallene. Herefter udarbejder vi en energirapport, som består af to dele:
1) en overskuelig hovedrapport og
2) et sæt bilag med de detaljerede målinger. Rapporten gennemgås af vores energikonsulent på et møde, hvor Køkkenchefen og andre relevante personer deltager.

Skal vi hjælpe dig i gang med Energibesparelserne?


Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores energikonsulenter,
Martin Armand
på tlf.: 25 16 70 28
Lars Janke
på tlf.: 40 54 04 40