Bone's
”Et restaurantbesøg er ikke bare et restaurantbesøg. For os er det vigtigt, at vi kan garantere vores kunder en oplevelse udover det sædvanlige, i ægte amerikanske omgivelser. Derfor skal vi ikke bare have neutrale produkter, der virker, men produkter der understøtter vores identitet, og passer ind i lige præcis vores og vores kunders hverdag. ”
Michael Udengaard Dahl, Driftchef, Bone’s
Bone's facade
Central placering af salatbaren
Specialbygget salatbar, hvor bla. antallet af huller er tilpasset Bone's behov
Garland grill til stegning af bøffer og steaks
Kvalitetsløsninger til diverse behov
Bone's
Bone's er en dansk familierestaurant formet af amerikanske værdier, der kredser om god mad og familiehygge. Med den amerikanske stemning i højsædet, er det vigtigt, at Bone’s restauranterne har det rigtige udstyr – helt fra steakkniven til de store køkkenmaskiner.
Dette har vi hos KEN STORKØKKEN været behjælpelige med at sikre. Igennem de seneste år har der været en stor udvikling i gang, hvor samarbejdet mellem Bone’s og KEN STORKØKKEN har medført resultater, der gør det muligt at skabe den helt rigtige stemning i restauranterne.
Garland Express Grill og afprøvning inden investering
Særligt har der været stor fokus på at optimere produktionen af bøffer og steaks, således disse både får en markant bedre stegeskorpe, samtidig med at tilberedningen effektiviseres. For at sikre, at Bone’s får det rigtige udstyr, benytter de KEN STORKØKKEN’s demokøkken, hvor de i samarbejde med KEN STORKØKKEN udvikler opskrifter og afprøver de forskellige maskiner. Dette har medført, at alle restauranter har fået implementeret flere Garland Express Grill, som netop giver Bone’s det ønskede resultat af bøffer og steaks.
En specialbygget salatbar
Foruden bøffer og steaks er salatbaren et essentielt aspekt hos Bone’s. Derfor har det både været vigtigt, at salatbarens udseende passede ind i restaurantens ånd, samtidig med at salatbaren opfyldte en række praktiske krav. I tæt samarbejde og dialog blev der derfor skabt en specialbygget salatbar, som passede til Bone’s behov – blandt andet med en temperatur på maks. 5 grader, og to særskilte salatbarer; en til restauranten og en til Take Away. ”Vi var under hele processen i tæt dialog med hinanden for at sikre, at alle behov blev opfyldt og alle muligheder gennemtænkt, ” fortæller Bent H. Poulsen, som er Bone’s personlige kontaktperson hos KEN STORKØKKEN i forbindelse med nybyggeri.
Vi er klar på en udfordring
Garland Grill’en og den specialbyggede salatbar er eksempler på, at tæt samarbejde medfører løsninger, som passer til vores kundes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar på en udfordring. Kontakt Indretnings- og projektafdelingen her.