Lalandia
Opbygningen af Lalandias feriecenter i Søndervig
På baggrund af succes fra feriecentret i Rødby og Billund, valgte Lalandia at bygge et nyt ferie- og aktivitetscenter i Søndervig til at tage imod glade badegæster. Opbygningen heraf var selvsagt et enormt byggeprojekt, der krævede gode samarbejdspartnere. I processen med at finde sådanne partnere startede samarbejdet mellem Lalandia og KEN STORKØKKEN op.
Byggeriet
Feriecenteret i Lalandia Søndervig er bygget op om en række arkader med stor inspiration fra de sydlandske arkader. Arkaderne er der fyldt med stemning, restauranter, aktiviteter og shopping-muligheder. De nødvendige storkøkkensløsninger skulle derfor laves både praktiske og så de passede ind i temaet. Hos KEN STORKØKKEN gik vi derfor i en tæt dialog med Lalandia om deres ønsker, og vi fik ud fra disse og vores mangeårige erfaring i indretning af storkøkkener tegnet en række køkkener, bar mv. Herunder kan der f.eks. nævnes: Bone’s restaurant, bager, barer, Food Court, Værftet restaurant samt indretning af sommerhuse.
Værftet - mad & spisehus
Hos Lalandia Søndervig ligger restauranten Værftet. Hos Værftet er det ikke kun maden, men også omgivelserne, der er i fokus. Restauranten er indrettet med udgangspunkt i et skibsværft, hvilket er et gennemgående tema for både restauranten og køkkenet. I køkkenet er der derfor blandt andet stålborde designet med udgangspunkt i gamle fileborde. Restauranten er udsmykket med bordplader, der ligner gamle kabeltromler, mens væggene beklædt i træ er udsmykket med forskelligt værktøj, der er brugt til skibsproduktion.
Til restauranten har KEN STORKØKKEN leveret isenkram fra CHURCHILL. Churchills fokus er blandt andet at tilbyde en samlet bordløsning og at omfavne de nyeste teknologiske fremskridt inden for produktion. Produkterne ser derfor ikke mindst fantastiske ud, de er også både praktiske ved brug på en buffet og kreative til brug ved tallerkenanretninger.
Sidst men ikke mindst er der blevet leveret en flot MAM pizzaovn i restaurant Værftet. MAM pizzaovnen bager en fantastisk sprød pizza! Med åben ild og en roterende stenplade er det med MAM pizzaovn muligt at tilberede pizzaer i temperaturer helt op til 500 grader.
Forskellige madoplevelser i Aquadome
Når gæsternes sult melder sig efter masser af vandsjov, er der gode spisemuligheder i Aquadome. Med etableringen af Surfclub Food Court kan gæsterne vælge mellem grønne, italienske, amerikanske og danske retter og specialiteter.
Af hensyn til de badenes sikkerhed ønskede Lalandia et alternativ til service af glas og porcelæn. Desuden stod ønsket om ikke at bruge ressourcer på engangsservice højt på listen. KEN STORKØKKEN har derfor leveret service fra MEPAL. Udover at være brudsikkert er isenkram fra MEPAL holdbart, letvægt, stabelbart, velegnet til opvaskemaskinen og 100 procent BPA-frit.
Komplet Bone's restaurant
I Lalandia i Søndervig finder man den kendte familierestaurant Bone’s. Med den amerikanske stemning i højsædet, er det vigtigt, at Bone’s restauranterne har det rigtige udstyr – helt fra steakkniven til de store køkkenmaskiner.
Særligt har der været stor fokus på at optimere produktionen af bøffer og steaks, således at disse både får en markant bedre stegeskorpe, samtidig med at tilberedningen effektiviseres. Bone’s restauranten har derfor fået implementeret flere Garland Express Grill, som netop giver Bone’s det ønskede resultat af bøffer og steaks. Derudover er der i køkkenet blevet installeret ovne fra MKN.
Det er vigtigt med det rigtige udstyr for at få de bedste og mest sprøde pommes frites. KEN STORKØKKEN har derfor også leveret en fritureløsning fra FRYMASTER. FRYMASTER frituren kan også bruges til snack produkter, så som nuggets, wings m.m.
Desuden har restauranten fået bygget et opvaskerum. Her er der installeret i tre KEN opvaskemaskiner. To af opvaskemaskinerne bruges til henholdsvis glas og service, mens den sidste er en grov opvaskemaskine.
Til Bone's har KEN STORKØKKEN leveret kvalitets isenkram fra CHURCHILL. Produkterne fra CHURCHILL er af højeste kvalitet og særdeles anvendte i hotel-, kantine- og restaurationsbranchen. CHURCHILL tilbyder innovative og højt ydende produkter, som følger tidens trends.
Når tæt samarbejde giver gode resultater
”Den løbende dialog har skabt et tæt samarbejdet, hvilket har resulteret i, at vi i dag hurtigt kan sætte os ind i, hvilken løsning der præcis er brug for, ” fortæller projektleder hos KEN STORKØKKEN Bent Poulsen, som er Lalandias kontaktperson.
Med sine mere end 80 somre har Bent Poulsen mange års erfaring at trække på, hvilket også er kommet Lalandia Søndervig til gode. Bent var også projektleder og kontaktperson, da etableringen af Lalandia i Billund fandt sted for mere end 12 år siden. Kunden udviste stor tilfredshed for samarbejdet med Bent, hvorfor de ytrede ønske om, at Bent også skulle stå i spidsen for projektet med Lalandia i Søndervig. Bent er desuden projektleder på alle Bone’s restauranter, hvorfor han var en oplagt projektleder til udarbejdelsen af Lalandia i Søndervig.
Vi er klar på en udfordring
Synes du også, at et godt samarbejde er altafgørende for et byggeprojekt? Vi er altid klar på nye og spændende projekter, og vi har mulighed for at specialdesigne lige netop den løsning, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar på en udfordring. Kontakt Indretnings- og projektafdelingen her.