Sunset Boulevard
”Når man arbejder i et miljø, hvor aspekter såsom hurtig produktion og kvalitet er i højsædet, er det altafgørende at de maskiner, vi benytter, er høj kvalitet og har en lang levetid. For os er det vigtigt at både vores personale og kunder får en god oplevelse af Sunset Boulevard – hver gang. Det sikrer vores samarbejde med KEN STORKØKKEN”
Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
En løsning til fritureområde
Flammegrill
Make table (produktionsbord)
Simple og overskuelige løsninger
Den gode smag
Sunset Boulevard er en dansk restaurationskæde med mere end 40 restauranter fordelt over hele landet. Hos kæden er der fokus på nye madtrends og både burgere, sandwich, pommes frites og desserter serveres med et formål om at ’please’ smagsløgene med den gode smag.
Den perfekt bacon i samarbejde med HOUNÖ
Anne Goldek, driftsudviklingskonsulent hos Sunset Boulevard, forklarer: "Alt vores mad skal tilberedes på samme måde, uanset hvilken af vores restauranter du besøger, for at kunden oplever den samme kvalitet og ensartede resultater. Invoq-ovnens programmer sikrer dette, så vi kan fokusere på at betjene vores kunder.”
Invoq-ovnene er programmeret med opskrifter udviklet til Sunset Boulevards specifikke behov i samarbejde med HOUNÖ's udviklingskok Jens Bach Sørensen. "At tilberede bacon har været en af vores sværeste udfordringer gennem årene. Nu kan vores personale blot starte opskriftsprogrammet og vente på, at alarmen lyder. Det bliver ikke en smagssag og op til hvordan den pågældende operatør kan lide sin bacon, da det er blevet forhåndsvurderet af kokke, så resultatet ikke efterlader nogen overraskelser. For mig, der arbejder med vores kvalitetssikring, giver det mig ro i sindet at vide, at vi opnår de ønskede resultater hver gang", bekræfter Anne Goldek.
Kvalitetsmaskiner med lang levetid
For at kunne køre en restaurationskæde med vedvarende succes, er det nødvendigt med det rigtige udstyr, hvor holdbarheden og levetiden er lang. Her kommer KEN STORKØKKEN ind i billedet. I vores samarbejde med Sunset Boulevard leverer vi både maskiner, isenkram, service og tilbehør. For at opfylde Sunset Boulevards behov er det ofte nødvendigt, at udstyret bliver specialfremstillet, f.eks. leverer vi tilbehør, som blandt andet sikrer en ensartet portionering af diverse dressing.
Når det kommer til maskinerne, er der, ifølge kontaktperson Per Løvkvist fra KEN STORKØKKEN, et krav om kvalitet og robusthed: ”Maskinerne hos Sunset Boulevard betjenes af et alsidigt personale, hvor mange af de ansatte består af ufaglærte, unge mennesker. Derfor er det vigtigt, at de maskiner, vi leverer, overholder kravet om kvalitet og robusthed.” For at imødekomme dette, samarbejder vi med producenter af fastfood-udstyr fra USA, således vi kan investere i og dermed levere kvalitetsmaskiner afprøvet af andre internationale fastfood-kæder.
Simpelt og trygt
I en travl hverdag med mange medarbejdere er en simpel bestillingsprocedure også vigtig. Her har vi hos KEN STORKØKKEN oprettet en favorit-liste på vores webshop, hvor de enkelte Sunset restauranter kan nemt og hurtigt gå ind og bestille varer, hvis de mangler noget. På den måde sikres det, at alle Sunset Boulevards restauranter har et ens sortiment, samtidig med at bestillingen er simpel. Samtidig har Sunset Boulevard tilknyttet flere kontaktpersoner hos KEN STORKØKKEN, der alle igennem 20 års samarbejde med Sunset har opbygget stor viden omkring Sunset, deres behov og ikke mindst deres måde at arbejde på. Dette er med til at skabe en tryghed i samarbejdet.
KEN SIS
Med en stor afdeling er det også en fordel at have et system, hvor man nemt kan overskue sine serviceomkostninger. Dette er netop, hvad KEN Service Information System (KEN SIS) tilbyder, da du her får et fuldt overblik over din maskinpark og serviceomkostninger. Dermed giver systemet dig også data, som du aktivt kan bruge i effektiviseringen af din forretning. På Sunset Boulevard bliver systemet brugt aktivt, og som nedenstående citat fra Sunset Boulevard Facility vidner om, så er systemet med til at give ”det gyldne overblik”, som kan være så værdifuldt.
”KEN SIS fungerer perfekt og er med til at give et overblik over vores samlede serviceomkostninger på alle vores restauranter. Dette gør det let for os at vurdere hvilket udstyr, der eventuelt bør udskiftes, fremfor yderligere vedligeholdelse, eller hvilke restauranter vi skal se lidt nærmere på mht. brugen af udstyr/behov. Derfor er det også et utroligt brugbart værktøj for vores anlægskartotek i forhold til eventuel flytning af maskiner mellem kædens restauranter. Samtidig får vi, i Facility afdelingen, besked hver gang, der bestilles serviceudkald fra en af vores restauranter, hvilket giver os det gyldne overblik over alle vores restauranters servicebehov og situationer.”
Sunset Boulevard, Facility
En simpel løsning til din virksomhed
Drømmer du også om nemt at få et gyldnet overblik og samtidig give alle i virksomheden adgang til simple og trygge løsninger? Vi er altid klar til at imødekomme dine behov med en simpel, god og tryg løsning.
Kontakt Indretnings- og projektafdelingen her.