Induktion, glaskeramisk eller traditionelt kogebord?
Vi guider dig… og der er både tid og penge at spare!
Når du skal købe nyt kogebord, er det vigtigt ikke kun at fokusere på indkøbsprisen. Der kan nemlig både være tid og penge at spare på den lange bane, hvis du vælger ud fra flere parametre som f.eks. effektivitet, forbrug og varmetab. Og det er ikke altid, at den laveste indkøbspris er billigste løsning i længden.
Se de forskellige løsninger herunder:
Plusser og minusser ved de forskellige varmekilder
• Hurtig opvarmning og regulering
• Hurtig afkøling
• Bedre arbejdsklima pga.
minimal varmeudstråling
• Nem at rengøre
• Lavere energiforbrug
-
• Højere indkøbspris
• Indkøb af induktionsvelegnet
kogegrej
Se vores sortiment af induktionsvarmekilder ved at trykke HER
• Nem at rengøre
• Billig i anskaffelse
• Lavere driftsomkostninger end
gas og masseplade
-
• Varm glasplade
• Opvarmning og regulering
er ikke lige så hurtig som
induktion og gas
• Svært at styre temperatur
Se vores sortiment af glaskeramiske varmekilder ved at trykke HER
induktion, glaskeramisk og gas
• Har en lang levetid
• Stor kapacitet
• Fleksibelt
-
• Varmeafgivelse til køkkenet
• Rengøringen er tidskrævende
• Højt energiforbrug i forhold til
øvrige kogeborde
• Svært at styre temperatur
Se vores sortiment af traditionelle varmekilder ved at trykke HER
• Meget hurtig opvarmning
• Nem og præcis regulering
-
• Stort varmespild
• Omfattende rengøringsarbejde
• Gasleverancer og -priser er usikre
• Åben flamme i køkkenet.
Se vores sortiment af varmekilder med gas ved at trykke HER
En mærkbar forskel
- Virkningsgrad
- Opkogningstid
- Overfladetemperatur
Overordnet kan en varmekilde med induktion give besparelser på:
- Energi
- Omkostninger
- Tid
Besparelse på hele 70% af forbruget
"Da vores ene kogebord gik i stykker, valgte vi at udskifte det med et induktionskogebord fra NORQI. Med hjælp fra Fang Fråserne har vi herefter målt strømbesparelsen over en længere periode. Og vi kan konstatere, at vi nu sparer mere end 70% af vores forbrug. Lidt overraskende synes jeg. Men godt for både miljø og økonomi" - Christian Tobias Schultz, Køkkenchef, Tivoli Hotel.
Vi kan hjælpe dig med den bedste løsning
Mulighederne er mange, når det kommer til valg af varmekilde. Vi kan hjælpe dig med netop dine behov. Vores dygtige maskine konsulenter er eksperter i området, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit storkøkken.