Zwilling® knive og Staub støbejern
Design, innovation og høj kvalitet til det professionelle køkken
Det verdenskendte, tyske mærke ZWILLING baseres på design, innovation og produkter, herunder særligt professionelle køkkenknive, af allerhøjeste kvalitet, hvor holdbarhed, alsidighed og funktionalitet er i højsædet.
ZWILLING har eksisteret siden 1731, hvor det blev registreret som et varemærke i Solingen i Tyskland. Siden hen er mærket blevet et internationalt og ikke mindst verdenskendt brand.. Deres udvalg og serier af knive er mange, og der udvikles hele tiden for at sikre den bedste kvalitet og ikke mindst et flot design, som er det moderne køkken værdigt. Knivene bruges af kokke verden over og er derfor perfekte til det professionelle køkken.
I 2008 opkøbte Zwilling den franske producent Staub, der er kendt for deres årelange produktion af emaljeret støbejern og stentøj i flotte, unikke farver. Samspillet mellem produkternes elegante udseende og deres høje kvalitet medfører, at de kan bruges både i køkkenet og til stilfuld servering ved bordet.
Hos KEN STORKØKKEN har vi et bredt udvalg af ZWILLING knive og Staub stentøj. I vores nuværende sortiment forhandler vi forskellige ZWILLING knivserier, hvor brødknive, forskærerknive, grøntsagsknive, filetknive og kokkeknive blandt andet er at finde i udvalget, mens udvalget fra Staub byder på cocotter, pander og fade.
Gå på opdagelse i vores webshop og find det, du står og mangler i dit køkken.
ZWILLING
*Søger du bestemt information omkring ZWILLING knivene, og er en af ovenstående serier det, du søger? Så tryk blot på billedet og 1, 2, 3, så fører vi dig til serien.
DIPLÔME
Diplôme-knivserien fra ZWILLING er udviklet i samarbejde med den verdenskendte, franske kokkeskole Le Cordon Bleu. Dette samarbejde har udmøntet sig i tysk design og kvalitet, fransk finesse og japansk håndværk, hvilket har resulteret i denne kvalitetssikre serie.
Knivene består af et blad, der er lavet af kun én type specialstål til trods for, at det ligner, at det er sammensat af to. Ståltypen, der er brugt, kaldes FC61, hvilket indikerer, at stålets kulpartikler er jævnt fordelt i hele bladet, som sikrer en lang funktionel holdbarhed og fleksibilitet.
Selve skæret er symmetrisk, så både venstrehåndede og højrehåndede kokke kan bruge kniven ubesværet. Dertil er skæret lavet ved hjælp af den traditionelle japanske finslibningsproces, Honbazuke, hvilket giver kniven dens ekstreme skarphed. Ydermere er skaftets trenittede design lavet i kulstof, som ligger godt i hånden og sørger for, at det er behageligt at arbejde med knivene i længere tid ad gangen.
TWIN CHEF
Twin Chef knivserien fra ZWILLING er kendt for dens klassiske design og knivenes alsidige brug. Særligt er denne serie anerkendt for at være et sikkert valg for prisbevidste kokke, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.
Knivenes blad og et dertilhørende skær har, grundet en helt særlig stålformel, som indeholder en fin balance af krom og kulstof, et sikkert og skarpt snit af høj kvalitet. Derudover har stålet været igennem en såkaldt FRIUDOR® ishærdningsproces, som gør bladet fleksibelt og skarpt i lang tid, og ikke mindst modstandsdygtig over for rust.
Hertil besidder knivene i forlængelse af skaftet en fingerbeskytter, der gør knivene sikre og nemme at håndtere. Skaftet er i sig selv robust og komfortabelt og med designet med de velkendte tre nitter.
MIYABI
Hos KEN STORKØKKEN forhandler vi også MIYABI 5000MCD knivserien fra Zwilling. Denne serie består af japanske knive. Japanske knive er for mange kokke, professionelle eller passionerede amatører, en helt særlig ting. Mærket MIYABI er da også synonymt med rene linjer, exceptionel skarphed og elegance. Knivene i denne serie er designet af japanske designere og fremstillet på ZWILLING’s egne fabrikker i Japan.
Denne serie består yderligere af forskellige knivtype, hvor af de mest anvendte er Gyutoh, Santoku og Shotoh. Sidstnævnte er dog ikke en fast del af vores sortiment, men en skaffevare. Herunder kan du læse mere om MIYABI serien og de forskellige knivtyper, vi har i vores sortiment.
Gyutoh - Japansk kokkeknivGyutoh kniven er en skarp kokkekniv, der er velegnet til blandt andet at finskære kød med. Knivens blad gennemgår en CRYODUR* ishærdningsproces. Formålet og udfaldet af denne proces er med til at øge knivens afvisning af korrosion samt holdbarhed. Ved hjælp af denne proces opnår bladet en hårdhed på 67 Rockwell, og sikrer dig en kniv der er gør arbejdet i køkkenet lettere. Skæret er lavet ved hjælp af den traditionelle japanske finslibningsproces, Honbazuke, hvilket giver kniven dens ekstreme skarphed. Dertil har skæret en vinkel på 19°, hvilket muliggør et ekstremt fint snit uden besvær. Skaftet på kniven er lavet af det smukke materiale Masurbirk, hvis linjer og striber gør hver kniv unik.
|
Santoku - Japansk universalknivSantoku kniven er en japansk universalkniv, hvis navn betyder ’3 dyder’. Dette navn har kniven fået, da den har en alsidig funktionalitet. Kniven er nemlig både ideel til at hakke og snitte grøntsager, og skære kød såvel som fisk. Det brede blad på Santokukniven består af 133 lag stål og har gennemgået en såkaldt CRYODUR* ishærdningsproces for at øge knivens afvisning af korrosion samt holdbarhed. Dette medfører også, at bladet har en hårdhed på 67 rockwell, hvilket betyder, at bladet er knivskarpt. Du kan derfor uden besvær skære kød og grøntsager med denne kniv.
|
Chutoh - Japansk kødknivChutoh-kniven er en forskærerkniv ideel til at skære kød eller fisk og har med dets 100 stållag og ishærdningsproces en sublim skæreevne og modstandsdygtig over for korrosion. Skaftet har en traditionel D-form, som givet et behageligt greb. |
Sujihiki - Japansk sushi- og sashimi knivSujihiki-kniven er en effektiv og kvalitetsbaseret kniv velegnet til sushi og sashimi, som har gennemgået Honbazuke finslibningsprocessen. Dette medvirker, at kniven besidder en ekstrem skarphed samtidig med, at den er modstandsdygtig over for rust. |
Selvom ZWILLING knivene er af høj kvalitet, bliver de, lige som alle andre knive sløve med tiden, hvilket kan gøre arbejdet i køkkenet mere besværligt.
|
Vidste du at ...
- alle ZWILLING køkkenknive fremstilles i specialstål, der er en kombination af krom og kulstof, som blandt andet sikrer modstandsdygtighed overfor rust
- hvis du vedligeholder dine knive med slibning og undlader maskinopvask, så øger du holdbarheden markant
- alle ZWILLING knive bliver præcisionssmedet i ét stykke for at opnå de mest optimale skæreegenskaber
- at Honbazuke er en unik finslibningsteknik. Først skærpes bladet ved håndkraft to gange på roterende sten og derefter poleres det på et læderhjul. Denne Honbazuke finslibning giver knivene deres ekstreme skarphed
STEGEPANDER
Zwilling producerer stegepander i høj kvaltiet, som fås i forskellige størrelser. BALLARINI-serien, som er en del af Zwilling-gruppen, er en sikker vinder til alle varmekilder, da panderne både kan bruges til el, gas og induktion. BALLARINI panderne er fremstillet i rustfri stål med non-stick belægning og sandwichbund, der sørger for en hurtig og ideel varmefordeling af panden og din mad. |
STAUB
5 ting, du bør vide ...
|
MINI COCOTTER
Cocotten hyldes som en verdensklasse gryde af landets kokke, herunder den verdensberømte Paul Bocuse, der i øvrigt har været involveret i designet af Staub støbejern. Hyldesten udspiller sig i det faktum, at gryden ikke kun gør godt ude i køkkenet som kokkens højre hånd i forbindelse med tilberedningen, den er også præsentabel på bordet i restauranten, alt i mens cocotten holder på varmen (eller kulden).
Cocotten fås i forskellige størrelser og former. Hos KEN STORKØKKEN finder du et udvalg af mini cocotter i såvel runde som ovale former. Disse er ideelle til tilberedning af individuelle, unikke enkeltportioner, hvad end det drejer sig om forretter, hovedretter eller desserter.
Cocotterne er af støbejern, hvilket fordeler varmen jævnt rundt i gryden, således retten tilberedes ensartet. Støbejernet bevarer desuden alle aromaer og smage fra de enkelte elementer, så du er sikret et velsmagende og næringsrigt resultat. Designet på indersiden i låget betyder, at dampen fordeles over retten under tilberedning. Cocotterne tåler alle komfurtyper, inklusive induktion og kan bruges i ovnen. De dybe, intense farver skyldes et ekstra lag af Majolica emaljering.
MINI KASSEROLLER
Staub producerer de fineste kasseroller, der også fås i forskellige størrelser. Den lille kasserolle, som vi forhandler hos KEN STORKØKKEN, kan bruges på alle typer komfurer og er perfekt til at smelte smør eller lave en sauce eller sovs, der med fordel kan serveres i kasserollen. Grunden hertil er, at mini-kasserollen er emaljeret både indvendig og udvendig, hvilket på en og samme tid giver den et elegant udseende, effektiv varmeholdning, fastholdelse af smagsnuancer og konsistens. Særligt er låget med til at holde på varmen efter servering. Det lange håndtag gør det i øvrigt let at håndtere kasserollen, for kokke under madlavning og for gæster under spisning. |
Har du spørgsmål om produkterne fra Zwilling?
Du er også velkommen til at ringe på 86 24 84 00