En lille frisk udfordring
I et typisk storkøkken fordeler energiforbruget sig sådan her:
- Køl og frys: 18 %
- Kogning/stegning/varmholdning: 32 %
- Opvask: 22 %
De resterende 28 procent bliver brugt på ventilation, belysning og andet.
Men hvor vil I gætte på, at der er størst mulighed for at forbedre jeres bundlinje og samtidig blive et mere miljøvenligt storkøkken?
Vi glæder os til at høre jeres bud. Vi tror på, at I minimum kan sparre 8-12% alene ved adfærdsændringer.
Book et med med vores energikonsulent, så vil han kigge forbi og fortælle om den nye måleteknologi, der kan bringe jer fra gætværk til præcis viden.
Disse køkkener har allerede vundet store energibesparelser
Hele 24% svarende til 9955 kg har Viborg Regionshospital mindre årligt CO2. Se den højaktuelle case. |
Vi blev overraskede over, hvor lidt der skulle til for at spare 22% af vores energiforbrug. |
Det lykkedes os at spare yderligere 31 % af køkkenets strømforbrug ved hjælp af Fang Fråserne. |
i sparede hele 23% af vores strømforbrug. Svarende til 4600 kg. CO2 mindre i miljøbelastning. |
Skal vi hjælpe dig i gang med Energibesparelserne?
Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores energikonsulenter,
Martin Armand
på tlf.: 25 16 70 28
Lars Janke
på tlf.: 40 54 04 40